Yogaweekenden 2020

Een weekend lang genieten van yoga en één van de mooiste Waddeneilanden: Vlieland.  Dat kan bij Vlieland Yoga als je een yogaweekend boekt.

Coronamaatregelen

Ik volg de richtlijnen en adviezen van het RIVM en hanteer ik de volgende maatregelen:

  • Iedereen maakt gebruik van zijn/haar eigen yogamaterialen. Neem een eigen grote stroeve handdoek en yogamat mee naar het yogaweekend.
  • de leslocatie is altijd een ruime plek (binnen of buiten) waar 1,5 meter afstand tussen de deelnemers kan worden gegarandeerd. Houd rekening met elkaar en houd de 1,5 meter afstand. Ik zal jullie ook verwelkomen op afstand met Namasté 😉
  • kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van een les naar de verzamelplek of de leslocatie
  • heb je verkoudheidsklachten en/of verhoging of koorts? Heel erg jammer.. maar annuleer dan het yogaweekend. Krijg je tijdens het weekend klachten? Kom dan niet naar een (SUP)yogales.

Waarom een yogaweekend bij Vlieland Yoga?

+ Ontspannen en persoonlijke sfeer. Je zit niet hutje-mutje in een zaaltje maar je krijgt letterlijk de ruimte voor jezelf.

+De yogalessen staan in het teken van het vinden van ontspanning en aandacht voor jezelf. Geschikt voor beginners en yogi`s met enige ervaring (helaas niet voor zwangere vrouwen).

+ Buitenlessen op verschillende prachtige locaties van Vlieland, mits de weersomstandigheden dit toelaten.

+ Geen druk programma.  Naast de yogalessen (en bij enkele thema’s een aanvullende activiteit) kun jij zelf invulling geven aan het weekend.

+ Alle tijd om Vlieland te (her) ontdekken! Geniet van het eiland.. snuif de geur van de zee op tijdens een lange strandwandeling en maak een fijne wandeling door het bos. 

Yogaweekenden 2020

4-5-6 september: Yoga & SUP-Yoga volgeboekt

2-3-4 oktober: In Balans op Vlieland volgeboekt

Yogaweekend bij Vlieland Yoga
Impressie van een yogaweekend