Lesrooster

 Lesrooster Vlieland Yoga

Corona maatregelen

Wat bevinden we ons op dit moment in een onwerkelijke periode met het coronavirus.. Laten we hopen dat we met elkaar verdere verspreiding tegen kunnen gaan en het virus geleidelijk wegvaagt..

Het is fijn dat het inmiddels weer mogelijk is om een yogales te volgen, uiteraard met de nodige aanpassingen. Ik volg de richtlijnen en adviezen van het RIVM en hanteer ik de volgende maatregelen:

  • Momenteel zijn er alleen buitenlessen. Zijn de weersomstandigheden op de vaste lesdagen niet goed genoeg voor een buitenles, dan vervalt deze en kijk ik of ik een les kan verschuiven
  • Iedereen maakt gebruik van zijn/haar eigen yogamaterialen (yogamat en/of grote stroeve handdoek)
  • de leslocatie is altijd een ruime plek waar 1,5 meter afstand tussen de deelnemers kan worden gegarandeerd 
  • kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van een les naar de verzamelplek of de leslocatie
  • betaling gaat uitsluitend via een betaalverzoek
  • heb je verkoudheidsklachten en/of verhoging of koorts? blijf dan thuis en kom niet naar een yogales.

Een yogales volgen

Je bent van harte welkom in mijn yogalessen. Wil je een les volgen? Stuur mij een berichtje via  +316 48 44 28 97 of info@vlielandyoga.nl Vooraf aanmelden is nodig i.v.m. het aantal beschikbare plekken.

Als je ziek bent, (lichamelijke en/of psychische) klachten of blessures hebt of zwanger bent, overleg dan altijd van te voren met een (huis)arts of je in jouw situatie aan yoga mag doen. In het geval van ziekte, klachten, blessures of zwangerschap: meld dit altijd voorafgaand aan een yogales bij mij. 

Helaas kunnen er géén kinderen deelnemen aan mijn yogalessen.

Lesrooster t/m 31 augustus

maandag 19:30-20:30 uur flow yoga
zaterdag 12:00-13:00 uur flow yoga

Er is geen les op zaterdag 1 augustus.

Leslocatie = buitenlocatie

Vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus is het advies op dit moment om alleen buiten lessen te geven. Gelukkig zijn er heel veel prachtige, rustige locaties op Vlieland die uitnodigend zijn om een mat uit te rollen en een uurtje aan yoga te doen!

De locatie van de buitenles zal ik bij jouw aanmelding voor een yogales aan je doorgeven.