Just Yoga: 9-10-11 maart

Een lang weekend ontspannen tijdens 4 yogalessen en volop genieten van Vlieland.. Dat is in een notendop het yogaweekend Just Yoga.

Tijdens dit yogaweekend volg je 4 fijne yogalessen. Daarnaast kun je zelf invulling geven aan jouw weekend op het prachtige Vlieland. Je hebt alle tijd om uit te waaien op het strand en een prachtige boswandeling te maken. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk ontspannen weekend en brengt je dichter bij jezelf.

Mochten de weersomstandigheden het toelaten, kan er zelfs een les plaatsvinden op een van de vele mooie plekken in de prachtige natuur van het eiland!

Dit weekend wordt ook aangeboden in het najaar

Yogalessen

De yogalessen zullen afwisselend zijn. Er zal lesgegeven worden in Hatha-yoga, (easy) Vinyasa flow en Yin yoga. Elke les heeft een fijne combinatie van inspanning & ontspanning.

Tijdens mijn yogalessen ligt het accent op ontspanning en bewustwording van hoe het lichaam voelt. Ook speelt de ademhaling een belangrijke rol tijdens de yogahoudingen. Gedurende een yogales zul je merken dat gedachten naar de achtergrond gaan en je meer in verbinding komt met je lichaam. Dan kun je met aandacht kijken naar wat er zich in je lijf en je gedachten afspeelt. Je voelt dus hoe het met je is. Ook leer je dan jouw grenzen herkennen, accepteren en respecteren. Na een yogales ben je rustiger, meer ontspannen en heb je meer energie. Bovendien voelt je lichaam soepeler en krachtiger aan. Kortom: yoga brengt je in balans.

Voor wie is dit yogaweekend geschikt?

Het is niet belangrijk dat je iets weet van yoga of dat je yoga-ervaring hebt. De lessen worden zo gegeven dat ze passend zijn voor beginners en gemiddelde yoga-beoefenaars. Je kunt alleen komen of samen met iemand.

Als je ziek bent, (lichamelijke en/of psychische) klachten of blessures hebt of zwanger bent, overleg dan altijd van te voren met een (huis)arts of je in jouw situatie aan yoga mag doen. In het geval van ziekte, klachten, blessures of zwangerschap: meld dit altijd voorafgaand aan een yogales bij mij. 

 

Impressie van een yogaweekend

Dit 3-daags yogaweekend Just Yoga is inclusief:

 • 2 overnachtingen in ***Hotel de Kluut
 • 2x ontbijtbuffet
 • 4 yogalessen van 75 minuten
 • 3 dagen fietshuur
 • bagagevervoer vanaf de veerdam Vlieland-Hotel de Kluut en v.v.
 • Vlieland Yoga thee na de yogalessen

Dit 3-daags yogaweekend Just Yoga is exclusief:

 • toeristenbelasting van €1,70 p.p.p.n
 • overtocht Harlingen-Vlieland en v.v (te boeken via Rederij Doeksen)
 • lunch
 • diners

Optioneel bij te boeken in het hotel:

 • lunchpakket a €5,- (vooraf aangeven bij het hotel)
 • extra nacht(en) bijboeken is mogelijk maar dient vooraf bij het hotel te worden aangevraagd. 

Dit yogaweekend is al te boeken vanaf €175 p.p

Hoe boek ik dit yogaweekend?
 1. Klik op deze link. Scroll naar beneden en klik op één van de twee blokken om te boeken.
 2. Vul vervolgens de aankomstdatum (9 maart) en vertrekdatum (11 maart) in en klik op “boek”. Het yogaweekend is alleen te boeken voor 2 nachten.
 3. Klik op “toon prijzen”
 4. Je kunt nu het yogaweekend als arrangement boeken. Je boekt 1x een arrangement voor één (eenpersoonskamer) of twéé personen (tweepersoonskamer).  Een verblijf o.b.v. een eenpersoonskamer heeft een meerprijs. 

Hotel de Kluut

Hotel de Kluut is een rustig gelegen ***hotel aan de rand van het bos en op nog geen 5 minuten loopafstand van de bootterminal en de Dorpsstraat. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij dit sfeervolle, moderne en knusse hotel centraal. Het hotel heeft onder andere een heerlijke tuin en lounge met open haard waar je kunt ontspannen. Door de ongedwongen en vriendelijke sfeer zul je je snel thuis voelen in Hotel de Kluut.

Programma Just Yoga

Vrijdag

Er zijn verschillende afvaarten met Rederij Doeksen vanuit Harlingen naar Vlieland. Het is aan jou welke afvaart je boekt, maar boek op zijn laatst de afvaart in de middag. Je kunt al met de eerste boot naar Vlieland komen, je hebt dan de hele dag nog voor jezelf voor aanvang van de eerst yogales.

Bij aankomst met de veerdienst kun je je bagage direct afgeven bij Wietze de Boer. Vanaf de veerdam loop je (in ongeveer 3 minuten) naar Hotel de Kluut. Bij het inchecken krijg je een voucher voor een versnellingsfiets, deze kun je vervolgens ophalen bij het fietsverhuurbedrijf.

Op vrijdagavond is er een rustige avondyogasessie van 19:30 – 21:00 uur. We beginnen met een kennismaking en starten daarna met de les. We sluiten de les af met Vlieland Yoga thee.

Zaterdag

Na het ontbijt kun je deelnemen aan een yogales van 10:00-11:15 uur en nagenieten van een kopje thee. Daarna kun je zelf invulling geven aan de zaterdagmiddag. Ben je nieuw op Vlieland? Ik geef je graag tips over hoe je het eiland goed kunt leren kennen 🙂

Voor wie wil is er op zaterdagavond nog een rustige avond yogasessie van 19:45 – 21:00 uur. We sluiten de les af met Vlieland Yoga thee.

Zondag

Na het ontbijt volgt er nog een yogales van 10:00-11:15 uur met afsluitend een kop Vlieland Yoga thee. Je kunt vertrekken met de ochtend veerdienst naar Harlingen of in de middag nog genieten van het eiland en een andere veer- of sneldienst boeken.

Heb je vragen over dit yogaweekend? Stuur mij gerust een mailtje