Just-4-Yoga: 15-16-17 maart 2019

Een lang weekend genieten van 4 yogalessen en volop genieten van Vlieland.. Dat is in een notendop het yogaweekend Just-4-Yoga.

Tijdens dit yogaweekend geef ik samen met Claudia Lankester 4 yogalessen, ik verzorg twee lessen en Claudia ook. Claudia en ik kennen elkaar van onze Yin yoga opleiding en daarna is er fijn contact tussen ons gebleven. Claudia heeft mij vorig jaar tijdens het yogaweekend Just Yoga geholpen en dat is zo goed bevallen dat wij opnieuw onze krachten bundelen en samen het yogaweekend Just-4-Yoga in 2019 aanbieden!

Naast de yogalessen kun je zelf invulling geven aan jouw weekend op het prachtige Vlieland. Je hebt alle tijd om uit te waaien op het strand en een prachtige boswandeling te maken. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk ontspannen weekend en brengt je dichter bij jezelf.

De zee rondom, de uitgestrekte natuur en de vele duinpartijen van Vlieland ademen vrijheid en ontspanning. Deze kenmerken van het eiland sluiten aan bij de positieve effecten van yoga. Juist daarom passen Vlieland en Yoga een zo mooi bij elkaar! Laat je verrassen en inspireren door een heerlijk weekend Vlieland & Yoga.

Waarom een yogaweekend bij Vlieland Yoga?

Een ontspannen & persoonlijke sfeer in een fijne ruimte. Niet hutje-mutje in een zaaltje maar je krijgt letterlijk de ruimte voor jezelf. Geen dagvullend programma, maar alleen yogalessen en daarnaast alle tijd om Vlieland te (her) ontdekken!

Impressie van een yogaweekend

Yogalessen

De yogalessen worden zo gegeven dat ze geschikt zijn voor beginners en gemiddelde yoga-beoefenaars. Je hoeft niet iets over yoga te weten om deel te kunnen nemen aan het yogaweekend. Je krijgt les in de yogavormen Hatha yoga en Yin yoga. Elke les heeft een fijne combinatie van inspanning en ontspanning. Meer informatie over deze yogavormen vind je hier.

Tijdens de yogalessen ligt het accent op ontspanning en bewustwording van hoe het lichaam voelt. Ook speelt de ademhaling een belangrijke rol. Gedurende een yogales zul je merken dat gedachten naar de achtergrond gaan en je meer in verbinding komt met je lichaam, je voelt hoe het met je is. Dan kun je met aandacht kijken naar wat er zich in je lijf en je hoofd afspeelt. Je leert jouw grenzen herkennen, accepteren en respecteren. Na een yogales ben je rustiger, meer ontspannen en heb je meer energie. Bovendien voelt je lichaam soepeler en krachtiger aan.

Als je ziek bent, (lichamelijke en/of psychische) klachten of blessures hebt of zwanger bent, overleg dan altijd van te voren met een arts of je in jouw situatie aan yoga mag doen. In geval van ziekte, klachten, blessures of zwangerschap: meld dit altijd voorafgaand aan een yogales bij mij. Yoga beoefening is altijd op eigen risico.

Impressie van een yogaweekend

Dit 3-daags yogaweekend Just-4-Yoga is inclusief:

 • 2 overnachtingen in ***Hotel de Kluut
 • 2x ontbijtbuffet
 • 4 yogalessen van 75 minuten
 • 3 dagen fietshuur
 • bagagevervoer vanaf de veerdam Vlieland-Hotel de Kluut en v.v.
 • Vlieland Yoga thee na de yogalessen

Dit 3-daags yogaweekend Just-4-Yoga is exclusief:

 • toeristenbelasting van €1,70 p.p.p.n
 • overtocht Harlingen-Vlieland en v.v (te boeken via Rederij Doeksen)
 • lunch
 • diners

Optioneel bij te boeken in het hotel:

 • lunchpakket a €5,- (vooraf aangeven bij het hotel)
 • extra nacht(en) op aanvraag bij Hotel de Kluut en o.b.v beschikbaarheid.

Dit yogaweekend is al te boeken vanaf €175 p.p

Hoe boek ik dit yogaweekend?

 1. Klik op deze link. Klik vervolgens op één van de twee blokken op de pagina.
 1. Vul vervolgens de aankomstdatum (15 maart) en vertrekdatum (17 maart) in en klik op “boek”. Het yogaweekend is alleen te boeken voor 2 nachten.
 2. Klik op “toon prijzen”
 3. Je kunt nu het yogaweekend als arrangement boeken. Je boekt 1x een arrangement voor één (eenpersoonskamer) of twéé personen (tweepersoonskamer).  Een verblijf o.b.v. een eenpersoonskamer heeft een meerprijs. 

Hotel de Kluut

Hotel de Kluut is een modern, sfeervol en rustig gelegen hotel*** aan de rand van het bos en op nog geen 5 minuten loopafstand van de bootterminal en de Dorpsstraat. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij dit fijne hotel centraal. Door de ongedwongen en vriendelijke sfeer zul je je snel thuis voelen in Hotel de Kluut.

Programma Just-4-Yoga

Vrijdag 15 maart

Er zijn verschillende afvaarten met Rederij Doeksen vanuit Harlingen naar Vlieland. Je kunt een afvaart in de ochtend of middag boeken. Bij aankomst met de veerdienst kun je je bagage direct afgeven bij Wietze de Boer. Vanaf de veerdam loop je (in ongeveer 3 minuten) naar Hotel de Kluut. Bij het inchecken krijg je een voucher om je versnellingsfiets mee op te kunnen halen bij het fietsverhuurbedrijf.

Voordat de eerste yogales begint, heb je de tijd om wat te eten. Er zijn diverse eetgelegenheden op het eiland. Van 20:30 – 22:00 uur is er een avond yogasessie. We beginnen met een korte kennismaking om daarna over te gaan op een rustige yogales. We sluiten de avond af met Vlieland Yoga thee.

Zaterdag 16 maart

Na het ontbijt kun je deelnemen aan een verfrissende yoga les van 09:30-10:45 uur. De les eindigt weer met een kop thee. Daarna kun je zelf invulling geven aan de zaterdagmiddag. Ben je nieuw op Vlieland? Ik geef je graag tips over hoe je het eiland kunt leren kennen 😊

Voor wie wil is er op zaterdagavond nog een rustige avond yogasessie van 20:30 – 21:45 uur. We sluiten de les weer af met Vlieland Yoga thee.

Zondag 17 maart

Na het ontbijt volgt er nog een yoga les van 09:30-10:45 uur met afsluitend een korte evaluatie en thee. Je kunt vertrekken met de ochtend veerdienst naar Harlingen of in de middag nog genieten van het eiland en een andere veer- of sneldienst boeken.

Heb je vragen over dit yogaweekend? Stuur mij gerust een mailtje