Just-3-Yoga: 13-14-15 september 2019

Dit yogaweekend is volgeboekt

Een lang weekend ontspannen tijdens 3 yogalessen en volop genieten van Vlieland.. Dat is in een notendop het yogaweekend Just-3-Yoga.

Je hebt naast het volgen van de yogasessies alle tijd om een heerlijke strandwandeling te maken en de geur van de zee op te snuiven of door het bos te wandelen en te genieten van de prachtige najaarskleuren! De combinatie van yogalessen en de ruimte om te doen waar jij behoefte aan hebt, zorgt voor een heerlijk ontspannen weekend en brengt je dichter bij jezelf.

De zee rondom, de uitgestrekte natuur en de vele duinpartijen van Vlieland ademen vrijheid en ontspanning. Deze kenmerken van het eiland sluiten aan bij de positieve effecten van yoga. Juist daarom passen Vlieland en Yoga een zo mooi bij elkaar! Laat je verrassen en inspireren door een heerlijk weekend Vlieland & Yoga.

Waarom een yogaweekend bij Vlieland Yoga?

Een ontspannen & persoonlijke sfeer in een fijne ruimte. Niet hutje-mutje in een zaaltje maar je krijgt letterlijk de ruimte voor jezelf. Geen dagvullend programma, maar alleen yogalessen en daarnaast alle tijd om Vlieland te (her) ontdekken!

Impressie van een yogaweekend

Yogalessen

De yogalessen worden zo gegeven dat ze geschikt zijn voor beginners en gemiddelde yoga-beoefenaars. Je hoeft niet iets over yoga te weten om deel te kunnen nemen aan het yogaweekend. Je krijgt les in verschillende yogavormen: Hatha yoga, easy Vinyasa flow yoga en Yin yoga. Elke les heeft een fijne combinatie van inspanning en ontspanning.

Tijdens mijn yogalessen ligt het accent op ontspanning en bewustwording van hoe je je voelt. De ademhaling speelt hierbij een belangrijke rol. Gedurende een yogales zul je merken dat gedachten naar de achtergrond gaan en je meer in verbinding komt met jezelf. Dan kun je met aandacht kijken naar wat er zich in je lijf en je hoofd afspeelt. Je voelt hoe het met je is. Ook leer je jouw grenzen herkennen, accepteren en respecteren. Na een yogales ben je rustiger, meer ontspannen en heb je meer energie. Bovendien voelt je lichaam soepeler en krachtiger aan.

Als je ziek bent, (lichamelijke en/of psychische) klachten of blessures hebt of zwanger bent, overleg dan altijd van te voren met een arts of je in jouw situatie aan yoga mag doen. In geval van ziekte, klachten, blessures of zwangerschap: meld dit altijd voorafgaand aan een yogales bij mij. Yoga beoefening is altijd op eigen risico.

Dit 3-daags yogaweekend Just-3-Yoga is inclusief:

 • 2 overnachtingen in ***Hotel de Kluut
 • 2x ontbijtbuffet
 • 3 yogalessen van 75 minuten
 • 3 dagen fietshuur
 • bagagevervoer vanaf de veerdam Vlieland-Hotel de Kluut en v.v.
 • Vlieland Yoga thee na de yogalessen

Dit 3-daags yogaweekend Just-3-Yoga is exclusief:

 • toeristenbelasting van €1,70 p.p.p.n
 • overtocht Harlingen-Vlieland en v.v (te boeken via Rederij Doeksen)
 • lunch
 • diners

Optioneel bij te boeken in het hotel:

 • lunchpakket a €5,- (vooraf aangeven bij het hotel)
 • extra nacht(en) op aanvraag bij Hotel de Kluut en o.b.v beschikbaarheid.

Dit yogaweekend is al te boeken vanaf €160 p.p

Hoe boek ik dit yogaweekend?

 1. Klik op deze link. Klik vervolgens op één van de twee blokken op de pagina.
 1. Vul vervolgens de aankomstdatum (14 september) en vertrekdatum (16 september) in en klik op “boek”. Het yogaweekend is alleen te boeken voor 2 nachten.
 2. Klik op “toon prijzen”
 3. Je kunt nu het yogaweekend als arrangement boeken. Je boekt 1x een arrangement voor één (eenpersoonskamer) of twéé personen (tweepersoonskamer).  Een verblijf o.b.v. een eenpersoonskamer heeft een meerprijs. 

Hotel de Kluut

Hotel de Kluut is een modern, sfeervol en rustig gelegen hotel*** aan de rand van het bos en op nog geen 5 minuten loopafstand van de bootterminal en de Dorpsstraat. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij dit fijne hotel centraal. Door de ongedwongen en vriendelijke sfeer zul je je snel thuis voelen in Hotel de Kluut.

Programma Just-3-Yoga

Vrijdag 14 september

Er zijn verschillende afvaarten met Rederij Doeksen vanuit Harlingen naar Vlieland. Je kunt een afvaart in de ochtend of middag boeken. Bij aankomst met de veerdienst kun je je bagage direct afgeven bij Wietze de Boer. Vanaf de veerdam loop je (in ongeveer 3 minuten) naar Hotel de Kluut. Bij het inchecken krijg je een voucher om je versnellingsfiets mee op te kunnen halen bij het fietsverhuurbedrijf.

Voordat de eerste yogales begint, heb je de tijd om wat te eten. Er zijn diverse eetgelegenheden op het eiland. Van 20:30 – 22:00 uur is er een avond yogasessie. We beginnen met een korte kennismaking om daarna over te gaan op een rustige yogales. We sluiten de avond af met Vlieland Yoga thee.

Zaterdag 15 september

Na het ontbijt kun je deelnemen aan een verfrissende yoga les van 09:30-10:45 uur. De les eindigt weer met een kop thee. Daarna kun je zelf invulling geven aan de zaterdagmiddag en -avond. Ben je nieuw op Vlieland? Ik geef je graag tips over hoe je het eiland kunt leren kennen 😊

Zondag 16 september

Na het ontbijt volgt er nog een yoga les van 09:30-10:45 uur met afsluitend een korte evaluatie en thee. Je kunt vertrekken met de ochtend veerdienst naar Harlingen of in de middag nog genieten van het eiland en een andere veer- of sneldienst boeken.

Heb je vragen over dit yogaweekend? Stuur mij gerust een mailtje