13-14-15 oktober 2017: In balans op Vlieland

Yogaweekend 13-14-15 oktober 2017: In balans op Vlieland

DIT YOGAWEEKEND IS VOLGEBOEKT

Een yogaweekend bij Vlieland Yoga staat in het teken van:

 • ontspanning
 • verbinding
 • positieve energie

Eigenschappen die je vindt op het mooie Vlieland én in jezelf!

Tijdens dit yogaweekend volg je 3 yogalessen van 75 minuten bij Vlieland Yoga en geniet je van de duobehandeling door Lies en Ankelien. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk ontspannen weekend en brengt je dichter bij jezelf.

Dit 3-daags yogaweekend is inclusief:

 • 2 overnachtingen in ***Hotel de Kluut
 • 2x ontbijtbuffet
 • 2x lunchpakket
 • 3 dagen gebruik van een versnellingsfiets
 • 3 yogalessen van 75 minuten
 • 1 duobehandeling van 50 minuten
 • bagagevervoer vanaf de veerdam Vlieland-Hotel de Kluut en v.v.
 • Vlieland Yoga thee na de yogalessen
Dit 3-daags yogaweekend is exclusief:
 • optioneel late check-out op zondag (tot 17:00u i.p.v 12:00u, kosten €15,-)
 • toeristenbelasting van €1,50 p.p.p.n
 • overtocht Harlingen-Vlieland en v.v (te boeken via Rederij Doeksen)

Dit yogaweekend is te boeken v.a. €225,- p.p

Hoe boek ik dit yogaweekend?
 1. Klik op deze link.
 2. Vul vervolgens de aankomstdatum (13 oktober) en vertrekdatum (15 oktober) in en klik op “boek”. Het yogaweekend is alleen te boeken voor 2 nachten.
 3. Klik op “toon prijzen”
 4. Je kunt nu het yogaweekend als arrangement boeken. Je boekt 1x een arrangement voor één (eenpersoonskamer) of twéé personen (tweepersoonskamer).  Een verblijf o.b.v. een eenpersoonskamer heeft een meerprijs. 

Vlieland Yoga – Nynke Stockmann

Sinds de lente is Nynke begonnen als yoga-docente op het prachtige Vlieland. Elke week kun je bij haar Hatha en Vinyasa Flow yogalessen volgen en in het hoogseizoen kun je meedoen aan SUP-Yoga tochten op de Waddenzee. Voor privé- en groepslessen kun je ook bij Vlieland Yoga terecht. Meer informatie over de yogalessen vind je op de pagina yogalessen.

Tijdens de yogalessen van Nynke ligt het accent op ontspanning door beweging. De ademhaling speelt een belangrijke rol tijdens de yogahoudingen. Gedurende een yogales zul je merken dat gedachten naar de achtergrond gaan en je meer in verbinding komt met je lichaam. Je voelt hoe het met je is en leert jouw grenzen herkennen en erkennen. Na een yogales ben je rustiger, meer ontspannen en heb je meer energie. Je lichaam voelt soepeler en krachtiger aan. Yoga brengt je in balans.

De zee rondom, de uitgestrekte natuur en de vele duinpartijen van Vlieland ademen vrijheid en ontspanning. Deze kenmerken van het eiland sluiten aan bij de positieve effecten van yoga. Juist daarom passen Vlieland en Yoga een zo mooi bij elkaar! Laat je verrassen en inspireren door een heerlijk weekend Vlieland & Yoga.

Zin aan Zee – Lies Sterk

Lies Sterk is een op de mens gerichte ondernemer met passie voor huid en welzijn. Ze is een Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en al 17 jaar werkzaam als huid-en wellnesspecialist op Vlieland en aangesloten bij de Anbos (algemene Nederlandse branche organisatie schoonheidsverzorging).

De huid is ons grootste orgaan. We zien de huid als iets dat aan de buitenkant zit maar in werkelijkheid is het een weerspiegeling van wat er gebeurt aan de binnenkant, zowel fysiek als emotioneel. Vandaar dat Lies met aandacht en zorg werkt aan schoonheid, huid, hart en balans. Het doel van iedere behandeling is, je een stralend uiterlijk en ontspannen innerlijk te geven door middel van liefde voor het vak, kennis en ervaring, Vlielands unieke puurheid, kracht, vrijheid, rust en ruimte.

In de fijne ruimte voel je je direct welkom. Lies masseert je gezicht heel prettig waardoor je helemaal kunt ontspannen. De Japanse energetische gezichtsbehandeling is een heerlijke massage die ontspant en verkwikt.

Reflex-praktijk Ankelien Kadijk

Ankelien Kadijk heeft op Vlieland een praktijk voor voetreflexzone-therapie en klassieke acupunctuur. Voetreflexologie gaat er vanuit dat het hele lichaam zich weerspiegelt o.a. op de voeten. Vele punten op de voet corresponderen met o.a. organen, klieren en spieren in het lichaam en worden ‘reflex-zones’ genoemd. De verbinding loopt via het zenuwstelsel en energiebanen.

Tijdens een behandeling krijg je een heerlijke, ontspannen massage van de voeten. Een behandeling heeft een positieve uitwerking op het hele lichaam, zo worden onder andere afvalstoffen afgevoerd, blokkades opgelost en wordt het lichaam gestimuleerd in haar zelfgenezend vermogen. Voetreflexologie werkt o.a. bij het verminderen van stress en herstellend bij overspannenheid, burn-out en diverse pijnklachten.

Ankelien masseert je voeten zorgvuldig en met aandacht. Door de prettige sfeer kun je volledig ontspannen. Na een behandeling voelt je lichaam heerlijk ontspannen en heb je meer energie.

De duobehandeling

De duobehandeling vindt plaats in de schoonheidssalon van Lies. Tijdens de duobehandeling geniet de één eerst van de Japanse energetische gezichtsbehandeling en een ander van een voetreflexmassage. Een half uur later wisselen Lies en Ankelien van plaats en kun je genieten van de andere behandeling. 

Hotel de Kluut

Hotel de Kluut is een rustig gelegen ***hotel aan de rand van het bos en op nog geen 5 minuten loopafstand van de bootterminal en de Dorpsstraat. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij dit sfeervolle, moderne en knusse hotel centraal. Het hotel heeft onder andere een heerlijke tuin en lounge met open haard en boekenkast waar je kunt ontspannen. Door de ongedwongen en vriendelijke sfeer zul je je snel thuis voelen in Hotel de Kluut. 

Voor wie?

Dit yogaweekend is geschikt voor iedereen. Het is niet belangrijk dat je iets weet van yoga of dat je yoga-ervaring hebt. Beginner of gevorderde, jong of oud; iedereen is welkom! Je kunt alleen komen of samen met iemand.

Programma

Vrijdag

Vanuit Harlingen vertrek je met de veerdienst van Rederij Doeksen om 14:20uur naar Vlieland. Bij aankomst rond 15:50uur kun je je bagage direct afgeven bij Wietze de Boer. Aansluitend loop je (in ongeveer 3 minuten) naar Hotel de Kluut om in te checken. Daar krijg je een voucher voor een versnellingsfiets.

Uiteraard ben je vrij om eerder die dag al naar Vlieland te komen. 

Om 19:30 uur is er een Hatha yogales. We beginnen met een kennismaking en gaan daarna over op de eerste yogasessie van het weekend. Om 21:00 uur sluiten we de yogasessie af met Vlieland Yoga thee.

Zaterdag

Na het ontbijt kun je deelnemen aan een Vinyasa Flow yogales van 09:30-10:45 uur en nagenieten van een kopje thee. In de middag staat de duobehandeling bij Lies en Ankelien op de planning. Voorafgaand hoor je het tijdstip van jouw behandeling, je kunt dan geheel vrij de rest van de dag invullen met waar jij behoefte aan hebt.

Zondag

Na het ontbijt volgt er nog een fijne Hatha yogales van 10:00-11:15 uur met afsluitend een kop Vlieland Yoga thee. Je kunt de middag vervolgens naar eigen wens invullen. Om 12:00 of 17:00 uur vertrekt de veerdienst vanuit Vlieland naar Harlingen.

Vragen? Stuur mij gerust een mailtje via info@vlielandyoga.nl